[ ? ]
18/10/2018 4:43 pm
Ballina / Këshilla+ (page 3)

Këshilla+

Dërgoi të birin për të bërë dush dhe më pas dëgjoi një britmë rrëqethëse nga ai – tani këshillon prindërit që t’i kushtojnë vëmendje një detaji në banjo (Foto)

Megan Tilbury e cila ishte nga Perta, kishte dërguar të birin e saj katërvjeçar në banjo gjatë mbrëmjes për t’i bërë një dush pra për tu relaksuar. Ajo filloi ti bëj gati rrobat dhe peshqirin për t’ia tharë trupin, ajo mbeti e shokuar kur dëgjoi një britmë nga i biri …

Më shumë

Forma e buzëve tregon shumë për personalitetin tuaj!

Shkencëtarët dhe fizionomistët konsiderojnë se buzët janë veçoria më e rëndësishme të cilave duhet t’u kushtojmë vëmendje kur provojmë të përcaktojmë karakterin e dikujt. Ne i shprehim mendimet në mënyrë verbale dhe duke bërë kështu ne zbulojmë karakterin tonë dhe veçoritë psikologjike. Më poshtë mund të lexoni se çfarë thotë …

Më shumë

Parandaloni rrënien e flokëve me këtë pije!

Nëse jeni të shqetësuar nga rrënia e flokëve nuk duhet të shqetësoheni më pasiqë për ju ne ju ofrojmë të dini një recetë të jashtëzakonshme natyrale e cila parandalon rënien e flokëve dhe në të njejtën kohë mundëson rritjen e shpejtë të tyre. Kjo është recetë natyrale pa preparante të ndryshme …

Më shumë

Si të veproni kur hunda ju rrjedh gjak!

Rrjedhja e gjakut nga hunda është dukuri e shpeshtë te fëmijët por edhe tek të riturit, posaçërisht te ata të moshës parashkollore, të cilët në atë periudhë janë mjaft aktivë. Rrjedhja e hundës shpesh mund të duket e tmerrshme,por nuk ka asgjë për tu shqetsuar. Ja dhe disa këshilla se …

Më shumë

Gjithmonë bëni këtë kur zieni vezët!

Ka disa truqe të vogla dhe sekrete kuzhine që ua bëjnë jetën dhe gatimin më të lehtë. Kjo magji e kuzhinës do të ndryshojë mënyrën se si i gatuani vezët e ziera. Me siguri që secili prej jush gatuan një grumbull vezë gjatë javës. Njerëz të ndryshëm i përgatisin  ato …

Më shumë

Produktet që nuk skadojnë kurrë!

Kemi produkte që nuk skadojnë kurrë ato mund të konsumohen në kohë të gjatë nëse ruhen në ambiente të përshtatshme. Ne po ju prezantojmë disa prej tyre: Çokollata e zezë Ajo mund të pëdoret më shumë se dy vjet,pra qëndron më shumë se çokollata me qumësht. Kështu që gjithmonë mbajeni çokollatën …

Më shumë