[ ? ]
16/10/2018 12:14 pm
Ballina / Këshilla+ (page 4)

Këshilla+

Zgjeroni këpucët me këtë truk të thjeshtë!

Këpucët e reja janë gjithmonë  një problem sepse iu shkaktojnë dëme, enjtje deri sa të hapen dhe të përshtaten me këmbët tuaja.  Pasi të mësoni këtë metodë do të mund t’i vishni sërisht këpucët e preferuara. Lexoni këshillat e mëposhtme dhe jepini zgjidhje këtij problemi. Ju nevojiten: 2 qese plastike …

Më shumë

Pastroni dhëmbët në shtëpi vetëm me këto fara.

Është shumë e rëndësishme të mirëmbani një higjienë të dhëmbëve në mënyrë të vazdhueshme dhe të vizitoni dentistin çdo 6 muaj ose të paktën një herë në vit, edhe nëse nuk keni pikasur ndonjë shqetësim. Ne jemi të vetëdishmëm se për shkak të punës dhe veprimtarive të tjera të përditshme …

Më shumë