[ ? ]
16/10/2018 12:13 pm
Ballina / Kuriozitete (page 52)

Kuriozitete

Venezuelë, babai denoncon “ngrënien” e djalit në burg

Babai i viktimës Juan Carlos Herrera Jr ishte një i ri i dënuar prej një viti në burgun venezuelian të Tachira-s për një grabitje. Në qeli, ai është rrahur, varur, keqtrajtuar, dhunuar, përgjakur, shpërfytyruar dhe në fund është ngrënë nga kanibali Dorancel Vargas, i cili është dënuar me burgim të …

Më shumë

Ka 6 fëmijë, por trupi i saj është perfekt

Tenille Duncan ka 6 fëmijë, 4 të vetët, ndërsa 2 të tjerët të burrit të saj. Pavarësisht kësaj, ajo ka një trup perfekt. Shumë nëna mund të pyesin, se si një grua me 6 fëmijë të arrijë të gjejë kohën për vete. Mirëpo, Tenille Duncan thekson se të gjithë mund …

Më shumë

Londër, 400 sterlina për të xhiruar një video porno

Një organizatë që lufton për shëndetin seksual, është ofruar të paguajë 400 £ për të filmuar dhe pastaj publikuar videon e një çifti ndërsa bën seks, duke përdorur ama profilaktik. “Pleasure Project” (Projekti i Kënaqësisë), kërkon të sensibilizojë çiftet mbi përdorimin e prezervativit, i cili është i vetmi mjet që …

Më shumë

Trump sërish objekt talljeje

Donald Trump herë pas here bëhet objekt talljeje në rrjetet sociale. Veç deklaratave të tij që ngjallin debat dhe kritika, ai vihet në lojë edhe për modelin e çuditshëm të flokëve. Kësaj radhe, flokët e manjantit nga Nju Jork-u krahasohen me një kalli misri. 16 tetor 2016

Më shumë