[ ? ]
18/10/2018 4:43 pm
Ballina / Teknologji (page 8)

Teknologji

Bartni skedarët përmes rrjetit pa tela

1. Shfletoni ueb faqen www.filedropme.com, shkarkoni Filedrop për Windows dhe filloni instalimin. Pasi ta instaloni programin, ju duhet që ta pranoni kërkesën që ju paraqitet nga Windows Firewall për ta përdorur shërbimin nga Filedrop në mënyrë që të funksionojë e gjithë kjo. Pas instalimit në kompjuterin tuaj, shkarko dhe instalo …

Më shumë

Anonymous në aksion kundër shteteve afrikane

itshqip.com. Për të dëshmuar thyerjen e këtij serveri Anonymous kanë publikuar edhe disa foto që dëshmojnë thyerjen e këtij serveri, të cilat mund ti shikoni këtu. Anonymous në kuadër të këtij aksioni, javën e kaluar kishin thyer edhe serverët e qeverisë së Ugandës dhe Ruandës, nga të cilët server kishin …

Më shumë