[ ? ]
20/10/2018 12:13 am
Ballina / Këshilla+ / 11 Rrëfimet rrënqethëse të Angelina Jolie pas ndarjes me Brad Pitt-in!

11 Rrëfimet rrënqethëse të Angelina Jolie pas ndarjes me Brad Pitt-in!

Evgenia Peretz një shkrimtare e filmit shprehu pikëpamjet e saj se tani ekziston një Angelina Jolie e dyfishtë. Njëra është një nënë e vetme me 6 fëmijë që përballen ditën për ditë me probleme dhe tjetra Angelina Jolie është ajo që punon në filmin e saj të ardhshëm për genocidin kamboxhian.

Ne ju sjellim 13 nga rrëfimet më të mëdha të bëra nga Angelina Jolie pas ndarjes së saj me Brad Pitt-in.

1. Problemi i dyfishtë midis tyre

Sipas Angelina Jolie, telashet filluan verën e vitit 2016 në mes të saj dhe Brad Pitt, kur filmi i saj ‘Së pari vranë atin tim’ ishte në fazën pas prodhimit. “Gjërat u bënë të këqija”, thotë Jolie. “Nuk kisha dashur ta përdorja fjalën … por, gjërat u bënë vërtetë të vështira.”2. Arsyeja për ndarjen e saj nuk është udhëtimi i saj rreth botës.

Ajo gjithashtu vazhdoi të thoshte se mënyra e jetesës së familjes së saj para ndarjes me Brad Pitt nuk ishte asnjë mënyrë negative. Ajo e di shumë mirë se fëmijët e saj nuk mund të jenë shumë të kënaqur me itinerarin e udhëtimeve të saj të ardhshme në Kenia dhe Namibi por mendimi i nënës së tyre do të jetë shumë i rëndësishëm për ta kur të rriten.

3. Ajo nuk u befasua me intervistën e zbuluar të Brad Pitt-it me GQ.

Angelina Jolie, kur u pyet për intervistën e rrëfimit të Brad Pitt me GQ, tha se ajo nuk ishte fare e befasuar. Në të vërtetë, ajo përmendi se “ne kujdesemi për njëri-tjetrin dhe kujdesemi për familjen tonë dhe ne të dy jemi duke punuar drejt të njëjtit qëllim”.4. Ajo vazhdimisht e mban veten duke mos treguar emocione

Isha e shqetësuar për nënën time,sepse ajo çdo herë shfaqte emocionet para meje – “thotë ajo. “Unë nuk dua që fëmijët e mi të jenë të shqetësuar për mua. Unë mendoj se është e domosdoshme të qaj në dush dhe jo para tyre. Ata duhet të dinë se gjithçka do të jetë në rregull edhe kur nuk jemi të sigurt se është. “5. Vajza 12-vjeçare Zahara është shkëmbi i familjes.
Brad Pitt dhe Angelina Jolie gjatë gjithë kohës kanë mbajtur jetën e fëmijëve të tyre private, intervista e revistës u përpoq të jepte disa detaje mbi personalitetin e disa fëmijëve të saj, ku i përshkruan ato si “të sjellshëm, por jo të rremë”.6. Angelina gjithashtu tha se fëmijët e saj merren me trauma.

Angelina Jolie deklaroi për fëmijët se “Ata kanë qenë shumë të guximshëm, ata janë shumë të guximshëm”, pasi ata kanë të bëjnë me më shumë se vetëm një divorc mes prindërve të tyre.

“Ne të gjithë jemi duke shëruar vetëm nga ngjarjet që çuan në ndarje. Ata nuk janë shëruar nga divorci. Ata po shërohen nga jeta, nga gjërat në jetë. “7. Ata po përpiqen të vendosen në jetën e tyre të re …

Gjatë kësaj interviste pas ndarrjes, Angelina ende po zbaton rregullat e saj dhe gjetjen e rrugëve të saj në rezidencë të madhe me gjashtë dhoma gjumi dhe 10 banjo. “Dekorimi gjithmonë ka qenë gjëja e Bradit”, pranon ajo.8. Ajo është trajtuar kohët e fundit me paralizën e Fytyrës

Angelina Jolie ka zbuluar se ajo vuan nga një gjendje e quajtur paralizë e Fytyrës, është një gjendje e rrallë që shkakton dobësi të përkohshme ose paralizë në muskujt në njërën anë të fytyrës.9. Ajo nuk kujdeset për të qenë një simbol seksi.

Kohët e fundit, lëkura e saj është bërë më e thatë dhe ajo ka qime shtesë gri. Ajo vazhdon të thotë “Nuk mund të them nëse është menopauzë apo nëse është diçka tjetër”. Ajo qesh me idenë se njerëzit e shohin atë si një simbol seksi. Por ajo thotë, “Unë në fakt ndihem si një grua e thjeshtë,dhe unë e vë familjen time më parë, dhe unë jam përgjegjëse për jetën time dhe shëndetin tim. Unë mendoj se kjo është ajo që e bën një grua të plotë. “10. Ajo u pajtua me babain e saj, Jon Voight.

Ajo është pajtuar me babain e saj të huaj, Jon Voight pas ndarjes së saj me Brad Pitt-in. Ajo thotë për babanë e saj se “Ai ishte shumë i mirë për të kuptuar se fëmijët e saj kishin nevojë për gjyshin e tyre në këtë kohë. M’u desh të bëja një takim terapeutik mbrëmë dhe ai ishte vetëm përreth..11. Ajo është duke u fokusuar në të qenët një nënë këto ditë, por problemi është se ajo nuk mund të gatuajë.

Jolie pas ndarjes është tani duke u fokusuar në prioritetet e saj, të cilat ajo thotë, janë “Unë vetëm dua të bëj mëngjesin e duhur dhe ta mbaj shtëpinë. Kjo është pasioni im “, dhe gjithashtu” Në thirrjen e fëmijëve të mi, po marr mësimet e gatimit. Ndërsa shkoj në gjumë gjatë natës, mendoj, ‘A kam bërë një punë të shkëlqyeshme si një nënë apo ishte një ditë mesatare?’ “Këto pra ishin disa shembuj nga jeta e Angelina Joli-es,e cila dëshiron të bëhej shembuj për gjitha gratë,nënat e botës…

'
'

Të Ndryshme

Shpiket metoda që i jep zgjidhje njëherë e përgjithmonë rënies së flokëve

Disa ekspertë besojnë se klonimi i flokëve dhe vendosja në banka për të ardhmen mund …