[ ? ]
20/10/2018 12:13 am
Ballina / Teknologji / Arrihet marrëveshja e autoriteteve italiane me kompaninë Google!

Arrihet marrëveshja e autoriteteve italiane me kompaninë Google!

Qarkulluan lajme të shumta se  autoritetet italiane ishin duke kërkuar nga Google rreth 200 milionë dollarë për taksa.

Por kur këto  autoritete kishin deklaruar se Google ,kishtë shmangur pagesën e taksave në Itali, gjatë vitit  2008 deri 2013, duke lëvizur paratë e tyre përmes Irlandës.

Tani kompania Google  ka arritur një marrëveshje me autoritetet e taksave në Itali dhe do të paguajë 306 milionë dollarë për të filluar hetimin.

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …