[ ? ]
20/10/2018 12:14 am
Ballina / Këshilla+ / Arsyet pse duhet të konsumoni avokado!

Arsyet pse duhet të konsumoni avokado!

Avokado është i pasur me yndyra të shëndetshme, anti-oksidues, vitamina dhe minerale, të cilat e bëjnë ushqimin kryesor që nuk duhet të mungojë në tavolinën tuaj.
Ai është një prej produkteve më të çmuara për shëndetin, i cili ndihmon të rivendosni ekuilibrin hormonal, të humbni peshë dhe të mbroheni nga kanceri.

Këto janë arsyet kryesore pse duhet të konsumoni avokado:

-Përmirëson shëndetin e zemrës

-Lëkurë dhe flokë të shëndetshëm

-Parandalon kancerin

-Ju ndihmon të humbni peshë

-Ndihmon në balancimin e niveleve të hormoneve

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …