[ ? ]
20/10/2018 1:04 am
Ballina / Këshilla+ / Cila ngjyrë është hit këtë vjeshtë!

Cila ngjyrë është hit këtë vjeshtë!

Ardhja e vjeshtës është një fillim I ri. Pas pushimeve dhe ditëve me diell ngadal kthehemi në rritmin e rregullt të jetës.

Blehet veshje e re dhe sigurisht zonjat vendosin për ndryshimin e stilit të flokëve.

Nëse i përcillni trendet sigurisht ju intereson cila ngjyrë do të jetë më in për këë vjeshtë

Bëhet fjalë për ngjjyr hiri ombre.

Kjo nijans më së miri do të dukeshte nëse  keni tonë më të ulët të lëkurës.

Ajo që është më e dukshme janë kycet e ndritshme të cilëve u janë vendosur mbi me ngjyr hiri ose një e kaltër transparente.

Duke pas parasysh se rrënja e flokut është e errët, këta tone vështirë se do të përshtaten tek femrat me ngjyrë natyrale të ndritshme të flokëve.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …