[ ? ]
16/10/2018 12:13 pm
Ballina / Këshilla+ / Çka ndodhë nëse e lyeni kërthizën me parfum?!

Çka ndodhë nëse e lyeni kërthizën me parfum?!

Të hedhësh parfum në “pikat impuls” do të thotë të lyhesh vetëm një herë në ditë me parfum e aroma e mirë të ndihet në mënyrë intensive për më shumë se 24 orë. Kjo është arsyeja pse shumica prej nesh e sprucojnë parfumin në kyçet e duarve e pas veshit.

Këto vende duket se janë pikat më të ngrohta të trupit dhe kjo temperaturë intesifikon aromën e parfumit. Ajo që ndoshta nuk dinit është se kërthiza është një tjetër “pikë impulse”

Ndonëse kjo tingëllon e çuditshme, spërkatja e kërthizës me parfum do të bëjë që e gjithë zona e trupit, barkut dhe kraharorit të mbajë aromën e parfumit për më gjatë nga se kishit menduar. Nuk ju mbetet asgjë tjetër veçse ta provoni.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …