[ ? ]
16/10/2018 12:55 pm
Ballina / Këshilla+ / Dërgoi të birin për të bërë dush dhe më pas dëgjoi një britmë rrëqethëse nga ai – tani këshillon prindërit që t’i kushtojnë vëmendje një detaji në banjo (Foto)

Dërgoi të birin për të bërë dush dhe më pas dëgjoi një britmë rrëqethëse nga ai – tani këshillon prindërit që t’i kushtojnë vëmendje një detaji në banjo (Foto)

Megan Tilbury e cila ishte nga Perta, kishte dërguar të birin e saj katërvjeçar në banjo gjatë mbrëmjes për t’i bërë një dush pra për tu relaksuar.

Ajo filloi ti bëj gati rrobat dhe peshqirin për t’ia tharë trupin, ajo mbeti e shokuar kur dëgjoi një britmë nga i biri i saj që ishte në banjo.

“Vrapova në banjo si e çmendur, dhe aty pash se ai ishte mbuluar më copëza të xhamit dhe i larë në gjak”, ka deklaruar nëna e tij për mediat.

Vogëlushi menjëherë është dërguar me urgjencë në spital pasi kishte pësuar lëndime të rënda trupore, por për fat të mirë ishte jashtë rrezikut për jetë.

Por, është interesant fakti ishte mjeshtri i njëjtë që kishte rregulluar edhe më parë dush kabinën që gjithashtu kishte shpërthyer, para se të fillonte me renovimin e banjos.

Me të dëgjuar lidhur me rastin e kësaj nëne, shumë mjeshtër janë lajmëruar vullnetarisht që ta ndihmojnë atë, ku edhe zbuluan shkakun e vërtetë që kishte quar drejt lëndimit të djaloshit.

Ata kanë konstatuar se mjeshtri që kishte montuar dush kabinën nuk kishte vënë përforues mes xhamit dhe pllakave dhe kështu ka ardhur deri te shpërthimi.

Shikoni fotot më poshtë:

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …