[ ? ]
16/10/2018 12:57 pm
Ballina / Teknologji / Facebook me risi të tjera në qershor!Zbulojeni se çfarë!

Facebook me risi të tjera në qershor!Zbulojeni se çfarë!

Facebook do lansojë  dy programe origjinale për TV në mes të këtij qershori.

Burime të shumta thanë për Business Insider se këto plane janë drejt realizimit.

Burimet e Business Insider thonë se Facebook do të fusë një tab të ri për video dhe shumë emisione komedi të cilat zgjasin mes pesë dhe tridhjetë minuta.

Facebook duket se nuk do të jetë më vetëm rrjet shoqëror por edhe një gjigant televiziv me programe të shumta, ku do marin vëmendjen e 2 miliardë përdoruesve të tij.

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …