[ ? ]
20/10/2018 12:41 am
Ballina / Kuriozitete / Gjoksi i femrave në 8 lloje të ndryshme – ja si duken ato!!

Gjoksi i femrave në 8 lloje të ndryshme – ja si duken ato!!

Natyrisht ka lloje të ndryshme të gjoksit që kanë të gjitha vajzat. Kjo nuk është vetëm e vogël apo e madhe, por ajo vjen në forma dhe madhësi të ndryshme.

Sipas një kompanie, gratë kanë 8 lloje të gjoksit. Kompania e sytjena zbuloi këtë fakt interesant për një kohë të gjatë, pasi ata duhet të bëjnë disa sytjena me madhësi të ndryshme. Blerja e sytjenave nuk do të thotë vetëm se duhet të përshtatet sipas madhësisë suaj, por gjithashtu duhet të dini llojin e gjoksit që keni.Sipas një kompanie të famshme të sytjenave. Ka 9 lloje të gjoksit, këtu janë ato:

1.Gjoksi me formë të rrumbullakët

Femrat me këtë lloj gjoksi skanë nevojë për sytjena.

2.Gjoksi lindje-perëndim

Femrat me këtë lloj gjoksi duhet të mbajnë patjetër sytjena,sepse nuk është aspak formë e këndëshme.3.Gjoksi në formë loti

Janë  rrumbullake, por pak më e vogël në krye. Në thelb, forma është ashtu si rënia e lotit.4.Gjoksi dobët

Ashtu si në imazhin e mëposhtëm janë të vogla dhe të dobëta5.Gjoksi asimetrik

Në formë asimetrike, një nga gjinjtë është dukshëm më i madh se tjetri.6.Gjoksi në formën e këmbanave

Duken shumë tërheqës dhe të bukur7.Gjoksi i relaxuar

Ky lloj i gjoksit thithkat i ka kokëposhtë dhe nuk duken aspak të hijshme.8.Gjoksi sportiv

Një gjoks muskulor padyshim duket tërheqës dhe sexy.

'
'

Të Ndryshme

Shenjat e mundshme të kancerit që të gjithë ne i injorojmë!

Shumë ekspertë thonë se ne duhet të jemi të vëmendshëm ndaj simptomave që mbajnë të …