[ ? ]
16/10/2018 12:14 pm
Ballina / Teknologji / Google,me projektin e saj më të ri “makinën fluturuese”!

Google,me projektin e saj më të ri “makinën fluturuese”!

Google ka prezantuar projektin e saj më të ri i cili ka të bëj me një makinë fluturuese.

Përfaqësuesi i saj,Larry Page ka prezantuar  makinën fluturuese e cila quhet  “Kitty Hawk Flyer”.Ku ky mjet   fluturues mund të mbajë një person dhe mund të ngrihet deri në 5 metra lartësi.

Kjo makinë  është miratuar dhe certifikuar nga Administrata e Aviacionit dhe nuk ka nevojë për një leje piloti për ta drejtuar atë.

Mjeti fluturues mund të dali në shitje në këtë fundvit me një çmim prej  2000 dollarëve. 

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …