[ ? ]
18/10/2018 4:35 pm
Ballina / Lajme / Hapet Rivedil Akademi në Maqedoni

Hapet Rivedil Akademi në Maqedoni

Rivedil Akademi hap dyerët për mundësi të re !Kompania e profesionalizuar per shitjen  e ngjyrave decorative  hap dyert per mundesi te re ,trajnim praktik dhe teorik të produktit Riverdil, të gjith ata të cilët jan të interesuar  të ndjekin trajnim për produktin dekorativ Rivedil tash e keni kohën  .

Të interesuarit kan mundësi të paraqiten nga sot deri më 20 dhjetor 2017 .

Kualifikimi I kerkuar nga Akademia Rivedil: Të ketë njohurit bazë për suvatim të jashtëm dhe të brendëshem , për më shumë info në: Mob +38971970324 , Fix +38942212298 , Emajl [email protected] dhe web www.rivedil.mk .

'
'

Të Ndryshme

Aksident i rëndë trafiku në Tetovë,njëri nga shoferët me probleme psiqike– FOTO

Një aksident i rëndë trafiku sa po ka ndodhur në rrugën Ilindenska në Tetovë më …