[ ? ]
20/10/2018 12:16 am
Ballina / Teknologji / Harroni 10 sekondat ku mesazhet pastaj zhdukeshin!Snapchat me ndryshime të reja!

Harroni 10 sekondat ku mesazhet pastaj zhdukeshin!Snapchat me ndryshime të reja!

Snapchat na mahnit gjithmonë me të rejat e  tij,pasi tani mund të harroni ata 10 sekondat, sepse që tani Snapchat ju lejon të përsërisni mesazhe sa herë që ju të keni dëshirë.

Ikona e re “pafundësi” do të lejojë që një mesazhet, fotografitë si dhe videot të përsëriten disa herë .

Mesazhet e Snapchat,  “snaps”,më përpara shikoheshin vetëm deri në 10 sekonda,dhe pastaj zhdukeshin ato.

Tani të gjithë miqtë tuaj do kenë kohë të mjaftueshme për të parë të gjitha fotografitë që ju do postoni pa e vrarë mendjen për atë 10 sekondshin.

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …