[ ? ]
16/10/2018 12:53 pm
Ballina / Lajme / Ja arsyet pse flokët tuaja nuk rriten

Ja arsyet pse flokët tuaja nuk rriten

aryseja-floket-nuk-rritenNuk është vetëm eliminimi i stresit që ndikon si përparësi. Gjithashtu është e domosdoshme të kufizoni ngjyrën dhe dëmtimin nga nxehtësia që të parandaloni çarjen e majave të flokëve dhe dëmtimin e tyre. Nuk ka garancë që flokët t’ju rriten si të Rapunzel cheap mlb jerseys (personazh i filmave të animuar, që karakterizohet me flokë të gjata). Pse? Sepse të gjithë kanë një cikël rritjeje të flokëve që është përcaktuar nga gjenetika.

“Tek shumica e njerëzve, cikli i rritjes së flokëve e është mes 2 deri 6 vjet”, thotë shkencëtari Wholesale Miami Dolphins Jerseys i Living Proof-Eric Spengler. Flokët rriten përafërsisht rreth 1.5 cm në muaj. Nëse cikli juaj është dy vite, flokët do t’ju rriten rreth një pëllëmbë, deri në supet tuaja. nëse cikli i rritjes është 6 vite, rritja do të jetë tri pëllëmbë deri në belin tuaj. Pasi fija e flokut të arrijë bazie fundin e ciklit të Tembaga tij (e cila shkurtohet me moshë), nuk ndalon vetëm rritjen por folikuli i saj do të bjerë dhe një tjetër do të fillojë cheap MLB jerseys të rritet Протеин në vendin e saj. Kjo shpjegon wholesale mlb jerseys se pse është normale që të humbni 50 deri 100 fije në ditë.

Ky cikël normal deshifron se sa kohë mund t’ju rriten flokët tuaj. Por, zakonisht shumica e njerëzve nuk i rrisin aq 2012 gjatë sepse kështu ata futen në shprehi që i bëjnë të duken keq para se të arrijnë në atë fazë.

'
'

Të Ndryshme

Aksident i rëndë trafiku në Tetovë,njëri nga shoferët me probleme psiqike– FOTO

Një aksident i rëndë trafiku sa po ka ndodhur në rrugën Ilindenska në Tetovë më …