[ ? ]
16/11/2018 2:00 pm
Ballina / Këshilla+ / Ja cilat sëmundje shëron kërpudha tibetiane!

Ja cilat sëmundje shëron kërpudha tibetiane!

Kërpudha tibetiane  është baktere që krijon pije qumështi në afat prej 24 orëve nga qumështi i zakonshëm.

Pra, kërpudha tibetiane me qumësht ruhet e mbyllur hermetikisht në një enë për 24 orë dhe kosi i përfituar nga kërpudha tibetiane pihet gjatë dites.

Për fëmijët është i shëndetshëm si zëvendësim për qumështin.

Efekti shërues, përkatësisht përbërësit terapeutik të kërpudhës rrjedhin nga mikroflora e saj, e madje në vitin 1887, ishte pranuar si preparati më i fuqishëm në luftë kundër tuberkulozit.

Në mënyrë të suksesshme shëron edhe dhimbjet në lukth, problemet me zorrë, dështimin e mëlçisë, disa sëmundje të veshkave, sëmundje të lëkurës, aneminë, kapsllëkun, ndihmon te sëmundjet kardiovaskulare, diabeti, madje është i dobishëm edhe te alergjitë e ndryshme dhe astma.

Ndihmon te impotenca, përtërinë organizmin, ul kolesterolin dhe posedon të gjitha vetitë shëruese për jetë.

 

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …