[ ? ]
16/10/2018 12:21 pm
Ballina / Këshilla+ / Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë.

24990224 – illustration – abstract heart beats cardiogram

Ju mund të matni atë ndërsa jeni në pushim (të quajtur “pushimi i zemrës”) dhe gjatë ushtrimit (të quajtur “frekuenca e zemrës”).
Shpesh herë matja e ritmit të zemrës bëhet me aparate automatike ose në mënyrë manuale. Më poshtë keni të shënuar ritmet ideale të zemrës në mosha të caktuara, transmeton Sovrani.info.
40 deri në 45 vjet: 88 deri në 153 rrahje në minutë

50 deri në 55 vjet: 83 deri në 145 rrahje në minutë 60-65 vjeç: 78 në 136 rrahje në minutë 70 vjet dhe më shumë: 75 në 128 rrahje në minutë.

'
'

Të Ndryshme

Zhdukni çdo njollë, shenjë dhe rrudhë duke e fërkuar më këtë përbërës! Rezultatet do t’ju mahnisin!

Njollat e errëta,rrudhat dhe skuqjet do t’i hidhni pas krahëve pasi të përdorni këtë recetë! …