[ ? ]
18/10/2018 3:58 pm
Ballina / Këshilla+ / Luftoni celulitin duke ngrënë një pjatë me këto fruta çdo ditë!

Luftoni celulitin duke ngrënë një pjatë me këto fruta çdo ditë!

 

Për të luftuat celulitin gjëja e parrë që duhet të bëni është ti shmangeni shqerit qumështit dhe biskotave.

 

Strategjia për të luftuar celulitin me rezultatet të dukshme në 10 ditë, ka të bëjë mbi të gjitha me ngrënien e frutave dhe perimeve me bollëk.

Në mëngjes Ekspertët këshillojnë të hani këto fruta si:

  • Gjysëm molle
  • 4 manafera
  • 3 thela mandarinë
  • 4 kokra rushi të zi

Dreka

Një pjatë makarona që nuk duhet të jetë e kombinuar me të skuqura. Nuk duhet të mungojnë frutat dhe perimet në sasi. Po ashtu edhe në darkë. Kurse pastat duhet të paraprihen gjithnjë nga një pjatë e mirë me perime të stinës.

 

Darka

Darka duhet të jetë e njejtë si mëngjesi pra mbylleni ditën tuaj duke ngrënë fruta…

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …