[ ? ]
20/10/2018 12:28 am
Ballina / Këshilla+ / Përse boronicat janë të mbuluara me një lloj pluhuri të bardhë?!

Përse boronicat janë të mbuluara me një lloj pluhuri të bardhë?!

Misteri se përse boronicat janë të mbuluara me një pluhur të bardhë më në fund është zgjidhur.

Mbulesa me pluhur të bardhë – e cila hiqet posa t’i pastroni me ujë – është aty për t’i mbrojtur boronicat nga dëmet dhe sëmundjet.

Pluhuri është krejtësisht natyral dhe nuk vendoset aty në mënyrë artificiale.

Ai ndihmon në parandalimin e baktereve dhe kërpudhave.

Vlen të ceket se boronicat janë tejet të shëndetshme, dhe në veçanti ndërlidhen me një kujtesë të fortë.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …