[ ? ]
18/10/2018 4:51 pm
Ballina / Këshilla+ / Pija e “mrekullisë” që po trondit botën!

Pija e “mrekullisë” që po trondit botën!

Personi që e bëri publike këtë recetë vuante nga kanceri në mushkëri,ku këtë pije ia këshilloi një botanist nga kina,kështuqë ai filloi ta konsumojë këtë pije për tre muaj rrjesht,tashmë shëndeti i tij është normalizuar dhe pastruar nga çdo e keqe,padyshim që me këtë pije kishte hequr qafe edhe kancerin!

Pregatitja e kësajë pije është shumë e thjeshtë dhe praktike,ajo që duhet është:

  • 1 rrënjë panxhari
  • 1 karrotë
  • 1 mollë

Këto përbërës pritni në feta të holla me gjith lëkurë dhe vendosni në blinder që të fitoni pijen  e “mrekullisë”…Kësajë pije mund ti futni edhe 2 pika lemon për të fituar një shije më të freksët!

Kjo pije parandalon dhe kuron këto sëmundje:

1.Parandalon sëmundjet e mëlçisë,veshkave,pankreasit dhe shëron ulcerën.

2.Shkatëron qelizat kancerogjene dhe izolon qelizat e kancerit që të mos zhvillohen.

3.Fuqizon mushkëritë,parandalon sulmin në zemër dhe presionin e lartë të gjakut

4.Forcon sistemin imunitar

5.Bën mirë për shikimin,lehtëson sytë e skuqur dhe të lodhur si dhe pastron perden.

6.Ndihmon në shmangjen e dhimbjeve të muskujve

7.Të qetëson nga dhimbjet

8.Përmison erën e keqe të gojës dhe ndal infeksionet në fyt.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …