[ ? ]
18/10/2018 3:57 pm
Ballina / Video / Premiera e filmit te Britney Spears ne 18 shkurt!

Premiera e filmit te Britney Spears ne 18 shkurt!

Traileri i pare i ketij filmi sjelle momentet me te medha: rruarjen e kokes nga kengetarja, goditjen e vetures me ombrelle, nje pjese nga perfomrancat e ndritshme dhe skenat gjigante dhe sigurisht vete yllin e filmit.
Ne shkurt do te jete premiera e filmit dedikuar jetes se kengetares Britney Spears, kurse tani jane publikuar disa sekuenca nga filmi ku shihet se rolin e kengetares e ka marre aktorja Natasha Bassett.

Shikoni videon me disa sekuenca te filmit!

'
'

Të Ndryshme

Ja se si e kall dhëndri në dasmë kur mer atë që do!(VIDEO)

Në një dasmë shqiptare gjëja që ra më shumë në sy ishte dhëndri i cili …