[ ? ]
18/10/2018 4:47 pm
Ballina / Këshilla+ / Receta e vjetër ruse që zhduk qimet përgjithmonë!

Receta e vjetër ruse që zhduk qimet përgjithmonë!

Ëndërr e secilës grua është që të heqë qafe qimet e trupit përgjithmonë.

Për këtë ekziston një recetë shumë e lashtë. Kjo recetë e vjetër ruse ka provuar të jetë shumë efektive në reduktimin dhe eliminimin e përhershëm të qimeve nga trupi juaj.

Depilimi dhe rruajtja çdo ditë mund të jetë e mërzitshme dhe konsumon kohë, kështu që gratë janë duke kërkuar një zgjidhje të përhershme të këtij problemi.

Veçanërisht të pakëndëshme janë qimet ne fytyrë sepse është një problem estetik dhe ndikon në vetëbesimin e grave.

Receta që gjeni më poshtë ka aftësinë për të hequr të gjitha qimet e padëshëriuara nga trupi juaj pa asnjë efekt anësor.

Përbërësit:

  • Ujë
  • Lëvozhga të arrave (jo pjesë të gjelbra)

Si ta përgatisni këtë recetë?

Thani lëvozhgat e arrave dhe digjini ato. Shtoni pak ujë në hirin e arrave që të mund të merrni një krijoni një masë homogjene.

Lëreni të qëndrojë për rreth 12 orë. Pastaj zhytni një copë pambuku në këtë masë dhe aplikoni këtë krem në pjesët nga ku doni të hiqni qimet e padëshiruara.

Lëreni të veprojë për rreth 30 minuta. Kur ju të keni përfunduar me këtë procedurë, pastroni vendin mirë.

Kaq e thjeshtë është dhe lamtumirë qime!

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …