[ ? ]
23/09/2018 2:30 pm
Ballina / Teknologji / Se shpejti makina e pare fluturuese!

Se shpejti makina e pare fluturuese!

Teknlogjia ka perparuar aq shume  sa ekspertet po zbulojne per cdo dite gjera te reja.

Te nxitur nga teknologjia e avancuar dhe kerkesave per t’u mbushur me gjera te reja, gara eshte per te krijuar per here te pare ne bote, makinen fluturuese.

Ekspertet thone se kjo makine mund te jete gati per shume pak vite.

 

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …