[ ? ]
16/11/2018 2:01 pm
Ballina / Këshilla+ / Shpiket metoda që i jep zgjidhje njëherë e përgjithmonë rënies së flokëve

Shpiket metoda që i jep zgjidhje njëherë e përgjithmonë rënies së flokëve

Disa ekspertë besojnë se klonimi i flokëve dhe vendosja në banka për të ardhmen mund të transformojnë trajtimin e humbjes së flokëve. Një kompani në Mbretërinë e Bashkuar, e quajtur HairClone, po krijohet për të lejuar përdoruesit të depozitojnë një mostër të flokëve që mund të ngrihet.

Në procedurën 30 minutëshe, rreth 50 folikula të flokëve merren nga koka e njeriut nga kirurgu nën anesteti lokale. Folikulat pastaj kriopreservohen – ruhen në azot të lëngshëm – derisa pacienti ka nevojë. Disa pastaj mund të shkrihen dhe qelizat specifike të përfshira në prodhimin e flokëve do të izolohen para se të kultivohen në laborator për dy deri në tre javë, ku ata shumëfishohen.

'
'

Të Ndryshme

Zhdukni çdo njollë, shenjë dhe rrudhë duke e fërkuar më këtë përbërës! Rezultatet do t’ju mahnisin!

Njollat e errëta,rrudhat dhe skuqjet do t’i hidhni pas krahëve pasi të përdorni këtë recetë! …