[ ? ]
16/10/2018 12:12 pm
Ballina / Këshilla+ / Si bora! Teknika e re e zbardhjes së dhëmbëve në shtëpi

Si bora! Teknika e re e zbardhjes së dhëmbëve në shtëpi

Lani dhëmët me vaj kokosi kjo është teknika më e re dhe më e thjeshtë për zbardhjen e dhëmbëve.Kjo teknikë ishte sekret i indianëve të lashtë dhe është bërë kohëve të fundit shumë popullore.

Jovetëm që zbardh dhëmbët por është eliksir i vërtetë edhe për lëkurën duke i dhënë asaj shkëlqim dhe duke e mbrojtur nga rrudhat.

Këtë e rekomandojnë ekspertët e shëndetit dhe bukurisë në vendet më të famshme të botës.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …