[ ? ]
16/10/2018 1:04 pm
Ballina / Lajme / Si të krehni flokët në mënyrën e duhur

Si të krehni flokët në mënyrën e duhur

 1. floket_kreheriZgjedhni me kujdes furçën tuaj
  Nëse flokët i keni të dendura dhe të trasha, një furçë apo krehër me shumë dhëmbë nuk është edhe miku juaj, thotë Osterman. Një krehër i rrafshtë është opcioni më i mirë për shumicën e llojeve të flokëve sepse është i butë dhe nuk ka shumë dhëmbë të dendur, thekson ajo.
 2. Keni kujdes nga flokët e lagura
  Keni dëgjuar më përpara se nuk është mire të krehni flokët kur ato janë të lagur. Sipas Osterman, nëse i krehni kur janë të lagura, kjo mund të shkaktojë dëmtim shumë të madh të flokëve pasi lagështia dobëson rrënjën e flokëve. Nëse jeni duke nxituar, thjeshtë kapni apo lidhni flokët që ta evitoni krehjen. Sipas Osterman, krehëri i trashë plastik ka më pak gjasa të dëmtojë flokët e lagura.
 3. Bëjeni krehjen në drejtimin e duhur
  Krehja e flokëve nga poshtë-lart në fillim duket shumë e panatyrshme. Por, kështu duke filluar të trajtoni butësisht majat e flokëve, pa rrezikun e tërheqjes sv folikulit në rrënjën e flokëve. Duke filluar nga poshtë apo fundi i flokëve, ndani flokët në seksione horizontale dhe krehni çdo shtresë derisa fijet e flokëve të jenë plotësisht të buta dhe të mëndafshta, thotë Osterman.
 4. Përkushtoni kujdes kokës suaj
  Osterman beson se flokët e shëndetshme fillojnë nga koka. Kjo është arsyeja pse ajo u shpjegon klientëve të saj ti kushtojnë vëmendje të veçantë rrënjëve të flokëve, përderisa janë duke i krehur. Qëllimi është të bartni vajrat e kokës në pjesën tjetër të flokut tuaj. Tingëllon si një recetë për flokë me yndyrë? Jo, nuk është kështu, shpjegon Osterman. Vajrat e kokës janë vajra të shëndetshme, që në të vërtetë forcojnë flokët tuaj

cheap jerseys wholesale jerseys cheap jerseys

'
'

Të Ndryshme

Aksident i rëndë trafiku në Tetovë,njëri nga shoferët me probleme psiqike– FOTO

Një aksident i rëndë trafiku sa po ka ndodhur në rrugën Ilindenska në Tetovë më …