[ ? ]
20/10/2018 12:21 am
Ballina / Teknologji / Tani ju mund të reagoni dhe në komentet tuaja në facebook!

Tani ju mund të reagoni dhe në komentet tuaja në facebook!

Pak muaj më parë Facebook nxori opsionin më të ri  që përveç ikonës “pëlqej”, përdoruesit mund të reagonin edhe me ikona të tjera në lidhje me postimet që miqtë e tyre bënin në këtë media sociale.

E njëjta gjë tani do të ndodhe edhe tek komentet.

Përdoruesit tani mund të reagojnë në forma të ndryshme në lidhje me komentet që marrin nga miqtë. Secili mund të reagojë me anë të ikonave si: i qeshur, i mërzitur, i trishtuar, i zemëruar dhe të tjera si këto.

Gjithashtu facebook ka pasur shumë risi të reja gjatë këtij viti,dhe duhet thënë se është një nga rrjetet sociale shumë popullore.

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …