[ ? ]
20/10/2018 12:54 am
Ballina / Teknologji / Tani në messenger,ju mund të argëtoheni me lojra të ndryshme!

Tani në messenger,ju mund të argëtoheni me lojra të ndryshme!

Facebook ka njoftuar se Messenger, tani ka  50 lojëra që përdoruesit mund të argëtohen duke luajtur në aplikacion

Në këto lojëra përfshihet “Words and Friends” e cila ju lejon të gërmoni në një botë më plot fantazi për të gjetur fjalën që mungon.

“Game bots”, “EverWing” “Sudoku”, “Cooking Mama”, “Batman” ‘Bat Climb”, janë disa nga lojërat kryesore që tani mund t’i gjeni në Mesenger. Lojërat mund të luhen individualisht por edhe në grup duke u bërë ftesë miqve tuaj në Facebook.

Tani përveçse do flasim dhe shkruajmë ne mund dhe të argëtohemi nëpërmjet Messenger!

 

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …