[ ? ]
20/10/2018 12:58 am
Ballina / Teknologji / Të rejat e Facebook,nuk kanë të mbaruar!

Të rejat e Facebook,nuk kanë të mbaruar!

Rjjeti social më popullor Facebook ka nisur shërbimin e tij  Express Wi-Fi,ku përmes tij  miliona banorë të shtetit të Indisë do të kenë internet me shpejtësi të mëdhe dhe me çmime të volitshme.

Kompania ka instaluar 500 hot-spote, ndërkohë që pritet instalimi edhe i 20 mijë hot-spoteve tjera. Çmimi për qasje në internet kushton 10 deri 20 rupi në ditë, përkatësisht 200 deri 300 rupi në muaj.

Ndryshe, ky program  është i qasshëm edhe në katër shtete të tjera si: Kenia, Nigeri, Indonezi dhe Tanzani

'
'

Të Ndryshme

Më të rejat nga iTunes!

Së shpejti  iTunes do të vijë  në dyqanin Windows Store,ku të gjithë e presin me padurim… …