[ ? ]
18/10/2018 3:56 pm
Ballina / Këshilla+ / Thonjë dhe flokë të brishta? Ja zgjdhja!

Thonjë dhe flokë të brishta? Ja zgjdhja!

Flokët janë gjysma e bukurisë dhe për ti mbajtur ato të shëndetshme duhet patjetër të kujdesemi për to!

Për këtë gjë ju duhet të ushqeheni shëndetshëm kjo vlen edhe për thonjt,që pasiqë na thehen detyrohemi të vendosim thonjë artificial.

Por është shumica e femrave që vuan nga ky problem prandaj Gjurma.com ju jep disa këshilla se çfarë duhet të konsumoni dhe si ti shmangemi këtij problemi!

Pasiqë ju paraqiten këto shenja trupi juaj është duke ju thënë se ajo nuk ka vitaminë B.

Për këtë gjë ne ju këshillojmë të pini më shumë qumësht, dhe të hani arra, alga dhe kërpudha.

'
'

Të Ndryshme

Ky është ritmi ideal i zemrës për moshën që keni!

Ritmi i zemrës është numri i rrahjes së zemrës në minutë. Ju mund të matni …