[ ? ]
18/10/2018 4:58 pm
Ballina / Kuriozitete / Urragani i fuqishëm në Amerikë shkatërron gjithçka!(VIDEO)

Urragani i fuqishëm në Amerikë shkatërron gjithçka!(VIDEO)

Në Amerikë uragani ”IRMA” shkatëron gjithçka, siç shihet në videon e mëposhtme ky uragan ka qenë aq i fortë saqë ka rëzuar shumë drunj shumë çatija shtëpie dhe ka bile edhe të vdekur.

Ndërkohë, janë publikuar pamje në të cilat shihet momenti kur uragani fryn aqq fuqishëm që shkatërron gjithçka…

'
'

Të Ndryshme

Shenjat e mundshme të kancerit që të gjithë ne i injorojmë!

Shumë ekspertë thonë se ne duhet të jemi të vëmendshëm ndaj simptomave që mbajnë të …