[ ? ]
20/10/2018 12:43 am

Zgjeroni këpucët me këtë truk të thjeshtë!

Këpucët e reja janë gjithmonë  një problem sepse iu shkaktojnë dëme, enjtje deri sa të hapen dhe të përshtaten me këmbët tuaja.  Pasi të mësoni këtë metodë do të mund t’i vishni sërisht këpucët e preferuara. Lexoni këshillat e mëposhtme dhe jepini zgjidhje këtij problemi. Ju nevojiten: 2 qese plastike …

Më shumë