[ ? ]
20/10/2018 12:14 am

Gjërat që janë më të këqija se tradhëtia

Rezultatet e pyetësorit të cilit i janë përgjigjur anëtarët e Reddit kanë treguar se ekziston diçka akoma më e keqe se tradhëtia që mund ta shkatërrojë lidhjen. Këto gjëra partneri juaj në asnjë mënyrë nuk do t’ua kishte falur. Të hequrit dorë nga lidhja pa ndonjë arsye. Disa çifte thonë …

Më shumë

10 gabimet që femrat i bëjnë gjatë flirtit

Flirti është pjesë e jetës së secilës femër. Të përballeni me ata të cilët duan ta fitojnë zemrën tuaj është gjë e lehtë, por mund të hasni në vështirësi tek ata zemrën e të cilëve doni ju ta përvetësoni. Vajzat janë më të turpshme dhe bëhen më shpejt nervoze kur …

Më shumë

Cila ngjyrë është ideale për takimin e parë?

Ngjyrat janë shumë të rëndësishme për atë se çfarë përshtypje lëmë tek të tjerët. E kuqja është intenzive, portokallia optimiste ndërsa e kaltërta besnike. Prandaj është e vështirë për të vendosur cili është kombinimi i përkryer për raste të caktuara. Kur duam të jemi të sigurtë, kthehemi nga e zeza …

Më shumë

Ilaçe natyrale kundër infeksioneve vaginale

Të gjithë që kanë pasur infeksion në organet urinale e din se sa e dhimbshme mund të jetë kjo. Ndjesia se vazhdimisht duhet të urinoni, dhembje dhe shtypje në bark janë vetëm disa shenja që tregojnë ekzistencën e këtij infeksioni. Nëse dëshironi që në mënyrë natyrale ta zgjidhni këtë gjendje …

Më shumë

Ndikimet e ndryshimit të kohës në shëndetin tonë

Ndryshimi i temperaturave ka ndikim si në disponimin tonë ashtu edhe në tërë funksionimin e organizmit tonë. “Meteopatë” janë personat shëndeti i të cilëve është direkt i lidhur me ndryshimet atmosferike. Pavarësisht asaj se si është koha jashtë, çdo ditë duhet të dilni dhe të shëtisni të paktën 20 minuta. …

Më shumë

Ana e errët e dietës

Kur të humbisni disa kilogramë, me siguri jeni shumë të lumtura, sepse pikërisht ky ishte qëllimi juaj. Por, dietat kanë edhe disa anë negative të cilat askush nuk u kushton rëndësi. Lëkurë e lëshuar Shkrirja e yndyrërave nga trupi juaj nuk do t’ju sjellë muskuj. Nëse humbisni më shumë kilogramë, …

Më shumë

Karakteristika të mashkullit të përkryer

Secila femër është e veçantë dhe ka prototip të ndryshëm për mashkullin e përkryer. Pa marrë parasysh atë se çfarë prisni nga Z. i Përkryer, për të qenë mashkulli i përkryer duhet t’i posedojë këto karakteristika: Gjithmonë është i sinqertë Çdo herë e thotë atë që mendon dhe asnjëher nuk …

Më shumë

Gjërat që i çmendin shenjat e horoskopit

Jeta është e mbushur përplot me komplikime dhe shpesh herë është e vështirë të përballemi me to. Gjithë njerëzit reagojnë në mënyra të ndryshme me situatat e njejta. Për këtë çështje edhe astrologët kanë mendimin e tyre. Dashi Ata më shumë i nervozon pritja. Ankthi më i madh i tyre …

Më shumë

7 gjërat e pazakonta të femrave që u pëlqejnë djemve

Sipas përvojës së deri tanishme jemi vërtetuar se shumë gjëra për të cilat mendojmë se u pëlqejnë djemve, në fakt i tërbojnë, i irritojnëdhe duan që të ndalojmë së bëri ato. Disa gjëra tjera, të cilat janë krejtësisht normale dhe të thjeshta, meshkujve u duken tërheqëse dhe seksi. Ndoshta kjo …

Më shumë

Mësoni si ta bëni për vete

Arti i tërheqjes nuk është ndonjë mister i madh. Mirëpo kjo është një aftësi që çdo femër duhet ta mësojë. Prandaj sot po ju ofrojml disa truqe të thjeshta me të cilat më se sigurt që do ta “ulni në gjunjë”. # Bëni kontakt me sy Mos e shmangni shikimin …

Më shumë