[ ? ]
18/10/2018 4:23 pm

Si të pastroni brushat e grimit

Pyetja: Sa shpesh në të vërtetë keni nevojë të pastroni brushat e grimit cheap jerseys from China dhe cila është mënyra – më e mirë për të bërë atë?   Përgjigja: Nëse Ja shpresoni se do ua bëjmë qejfin, lajm i mirë Beautiful një studim ka treguar se ne i …

Më shumë

Mënyra natyrale të riparimit të majave të çara

Larja e vazhdueshme, tharja dhe stilimi i flokëve mund të lë majat të wholesale nba jerseys thata dhe të brishta. Kjo gjë sjell paraqitjen e një armiku të madh të femrave: thyerjen e majave të flokëve. Në treg ekzistojnë shumë produkte që pretendojnë se mund të krehni rregullojnë këtë problem, …

Më shumë

Ja arsyet pse flokët tuaja nuk rriten

Nuk është vetëm eliminimi i stresit që ndikon si përparësi. Gjithashtu është e domosdoshme të kufizoni ngjyrën dhe dëmtimin nga nxehtësia që të parandaloni çarjen e majave të flokëve dhe dëmtimin e tyre. Nuk ka garancë që flokët t’ju rriten si të Rapunzel cheap mlb jerseys (personazh i filmave të …

Më shumë

Si të krehni flokët në mënyrën e duhur

Zgjedhni me kujdes furçën tuaj Nëse flokët i keni të dendura dhe të trasha, një furçë apo krehër me shumë dhëmbë nuk është edhe miku juaj, thotë Osterman. Një krehër i rrafshtë është opcioni më i mirë për shumicën e llojeve të flokëve sepse është i butë dhe nuk ka …

Më shumë