Nga Vendi
17 tetor 2021
Qytetarëve u dërgohet mesazh propaganduese në numrat personal të telefonit

Qytetarëve të Maqedonisë së Veriut, nëpër numrat personal të telefonëve, po u dërgohet një mesazh propagandues.

Mesazhi ka përmbajtje për mosvotimin e një partie politike, duke rekomanduar votimin e një partie tjetër.

“Koalicioni ASH-VMRO është tradhëti kombëtare. Vota për Taravarin është votë për VMRO-në. Trego dinjitet dhe voto shqip. Voto 3”, thuhet në mesazhin e dërguar nga SMSinfo./ Alsat.mk

 Të ndryshme
Më shumë
Katër kandidatët për kryetarë komune në Haraçinë27 gusht 2021
Maqedonia ka borxh 7.4 miliardë euro, në 6 muajt e fundit është rritur për 900 milionë euro! 2 gusht 2021
Jetojnë mes luksit dhe kanë shumë para, kjo është familja e pasur shqiptare e Blerim Destanit24 qershor 2021