Kuriozitete
2 nntor 2021
Propozimi i ri, korsi vetëm për femrat në autostrada

Kompania e sigurimeve britanike “Shei la’s Wh eels” ka bërë një propozim interesant duke kërkuar korsi të veçanta në autostrada vetëm për shoferet femra dhe madje ato të jenë me ngjyrën pink.

Ndoshta kjo mund t’iu duket diçka qesharake, por në fakt është një propozim konkret i një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në An gli.

Ky propozim ka ardhur pas verifikmeve të cilat “Shei la’s Wh eels” ka bërë dhe ku rezulton se janë meshkujt ata që përfshihen më shpesh në aksid nte, por nga ana tjetër janë femrat ato që vuaj në më shpesh dëmtime serioze.

Për disa kjo lëvizje mund të konsiderohet si tepër feministe dhe jo e drejtë, por kompania shprehet se ka për qëllim të japi më shumë siguri për femrat që drejtojnë automjete në Angli.Të ndryshme
Më shumë
Turistët e huaj do të bëjnë test PCR falas në Maqedoni30 qershor 2021
Djali i vogël vdes nga uria në sedijen e makinës pasi e ëma kishte ndërruar jetë nga mbidoza15 qershor 2021
Mbi 3.500 qytetarë me të ardhura të ulëta do të marrin 12.000 denarë për pushime29 korrik 2021