Nga Vendi
26 nntor 2021
Grubi: Zot, fal mirësi dhe paqë në zemrat e njerëzve!

Pas incidentit me të vrarë që ka ndodhur në Gllogjan të Republikës së Kosovës, ka reaguar Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi duke shprehur ngushëllime për ata që kanë gjetur vd ekjen si dhe duke ju dëshiruar shërim atyre që janë lënduar.

Postimi i Grubit:

Gllogjan
Plagë pas plage, edhe një lajm shumë shqetësues, këtë rradhë nga Deçani i Kosovës.
Zot, fal mirësi dhe paqë në zemrat e njerëzve!
Ngushëllime familjeve të viktimave, dhimbje për të gjithë ne, shërim për të lënduarit

 Të ndryshme
Më shumë
Maqedoni: 12 tetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët 5 tetor 2020
Menduan se ishte kufoma e një gruaje të mbytur, ekipet e shpëtimit habiten nga ajo çka gjejnë24 qershor 2021
Me iOS 14, Apple ridizajnon ekranin e iPhone22 qershor 2020