Nga Vendi
27 nntor 2021
Zaev shpreh ngushëllime për viktimat e Gllogjanit

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ka shprehur ngushëllime për rastin e mbrëmshëm që ndodhi në Gllogjan.

“Në emrin tim dhe në emër të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, shpreh keqardhje për tragjedinë e tmerrshme që ndodhi në Kosovë.

Nuk ka fjalë ngushëllimi për prindërit e fëmijëve që tragjikisht humbën jetën, e as për të gjithë qytetarët e Kosovës që po vajtojnë për jetët e humbura.

Jemi bashkë në zi me mendimet tona dhe dëshirojmë shumë forcë që të kalojë pikëllimi dhe dhimbja”./AlsatMTë ndryshme
Më shumë
Arrihet marrëveshje për maturën shtetërore në Maqedoni, do të ketë dy provime eksterne dhe një intern18 shkurt 2021
Vjosa Osmani i përgjigjet ashpër Borrellit: Mos bëni deklarata të njëanshme e të pabazuara21 tetor 2021
Testet e shpejta për Kovid-19 do të kushtojnë 1.000 denarë18 tetor 2020