Nga Vendi
31 gusht 2021
Filipçe: Spitalet janë të stërngarkuar nga persona të cilët nuk janë të vaksinuar

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi sot se spitalet në vend janë të stërngarkuar nga pacientë të cilët nuk janë të vaksinuar.

Sipas tij përfshirja më e ulët e vaksinimit është regjistruar në rajonin e Pollogut, Tetovë dhe Gostivar. Ndërkohë që përfshirja me e lartë e vaksinimit është në Ohër, Kavadar, Negotinë dhe Resnjë.

“Me kapacitet të njëjtë do të vazhdojnë të punojnë të gjitha pikat e vaksinimit në shtet. Me një dozë është vaksinuar 43 për qind e popullatës…

Ka dallim përfshirja nëpër qytete, përfshirja më e madhe prej 50 deri në 55 për qind është regjistruar në Ohër, Kavadar, Negotinë, Resnjë, gjithashtu.

Në Gostivar përfshirja është tejet e ulët, afër 20 për qind. Spitalet janë të stërngarkuara nga pacientë të cilët nuk janë të vaksinuar”, deklaroi Filipçe.Të ndryshme
Më shumë
Moti me diell dhe vranësira mesatare, temperatura deri më 36 gradë11 korrik 2020
Shttt! Getinjo sjellë foton e të dashurës së tij?! 6 korrik 2021
Dita e dytë pa asnjë të vdekur në Tetovë nga Covid-19 8 shtator 2021