Nga Vendi
15 korrik 2020
Proces i rregullt zgjedhor edhe në Kumanovë

Sipas të dhënave të para, procesi i votimit në Kumanovë ka nisur në kohë, dhe deri tani nuk është raportuar për parregullsi.Të ndryshme
Më shumë
Kadri Veseli e takoi babain për herë të fundit në spital, nuk dihet kur lëshohet nga burgu për varrim 7 korrik 2021
Lola Haradinaj bombë me kompletet e bardha20 gusht 2021
“Nuk më pëlqejnë”, Ema zbulon se nuk do të bëjë dasmë22 qershor 2021