Nga Vendi
14 shtator 2021
Carovska: Mjetet IT nuk janë vetëm për të luajtur, siç i mësojnë prindërit fëmijët

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska duke folur për digjitalizimin, thotë se ideja e librave digjitalë është që t’i mësojnë fëmijët se mjetet e teknologjisë informatike (IT) nuk janë vetëm për të luajtuar, por për të mësuar.

“Duhet t’i mësojmë fëmijët që mjetet IT nuk është vend ku vetëm luajmë, siç i mësojnë shumica e prindërve, po janë mjete ku mësojmë, hulumtojmë”, tha Carovska, transmeton TV21.

Sipas saj, librat digjitalë do t’i mësojnë fëmijët se si në mënyrë sa më produktive të kalojnë kohën në mjetet IT. Të ndryshme
Më shumë
Linda Morina bëhet e gjallë kërkon burrë me vizë22 qershor 2021
Gruaja e Adem Mikullvocit zbulon se si ai punoj taksist për të mbijetuar13 shtator 2021
Shtabi i Krizës ndërkomunal dha rekomandime për rajonin e Gostivarit24 gusht 2021